Het Mooiste Meisje van de Klas

Het Mooiste Meisje van de Klas

Het Mooiste Meisje van de Klas In deze aflevering van Het Mooiste Meisje van de Klas is het verhaal van de Venlose Sharon Mafficioli del Castelletto te zien. Zij maakt naast haar exotische schoonheid ook met haar stoere voorkomen indruk op haar klasgenoten. Miss LimburgHoewel Sharon zich absoluut niet bezighoudt met haar schoonheid, moedigen haar vrienden haar aan om mee te doen aan de Miss Nederland-verkiezing. Als Miss Limburg ontdekt ze het modellenwereldje en vertrekt ze naar Milaan, weg van haar problemen thuis. OnmachtToch kan ze niet helemaal afscheid nemen van Nederland en komt ze terug. Na verschillende nare gebeurtenissen waarin Sharon altijd voor iedereen klaar stond, zoals de verslaving van haar broer en het overlijden van haar nichtje, wordt de onmacht haar teveel en krijgt ze te maken met een burn-out. Creatieve kantZe moet terug naar de basis en ontdekken wat haar in het leven écht gelukkig maakt. Met haar creatieve kant blijkt ze opnieuw veel mensen gelukkig te maken. :[broadcast:videos](ids:"83021,3927" title:"")
Uitzending :

In deze aflevering van Het Mooiste Meisje van de Klas is het verhaal van de Venlose Sharon Mafficioli del Castelletto te zien. Zij maakt naast haar exotische schoonheid ook met haar stoere voorkomen indruk op haar klasgenoten.

Miss Limburg
Hoewel Sharon zich absoluut niet bezighoudt met haar schoonheid, moedigen haar vrienden haar aan om mee te doen aan de Miss Nederland-verkiezing. Als Miss Limburg ontdekt ze het modellenwereldje en vertrekt ze naar Milaan, weg van haar problemen thuis.

Onmacht
Toch kan ze niet helemaal afscheid nemen van Nederland en komt ze terug. Na verschillende nare gebeurtenissen waarin Sharon altijd voor iedereen klaar stond, zoals de verslaving van haar broer en het overlijden van haar nichtje, wordt de onmacht haar teveel en krijgt ze te maken met een burn-out.

Creatieve kant
Ze moet terug naar de basis en ontdekken wat haar in het leven écht gelukkig maakt. Met haar creatieve kant blijkt ze opnieuw veel mensen gelukkig te maken.

:[broadcast:videos](ids:"83021,3927" title:"")

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Het Mooiste Meisje van de Klas of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV