Johnny de Mol was de 'date' van Jesse Klaver op Prinsjesdag

Johnny de Mol was de 'date' van Jesse Klaver op Prinsjesdag

<em>Johnny de Mol</em> was de 'date' van Jesse Klaver op <em>Prinsjesdag</em> Op Prinsjesdag was politiek verslaggever Jaïr Ferwerda van Jinek uiteraard de hele dag op het Binnenhof te vinden. Hij ging langs bij enkele fractievoorzitters om hun kleding te beoordelen, zoals Rob Jetten en Marianne Thieme; die laatste liep zelfs een heuse modeshow voor haar fractiegenoten. Zelfs Johnny de Mol was in Den Haag te vinden: hij was uitgenodigd door Jesse Klaver. Bekijk het hele fragment hierboven. Bekijk samenvatting Prinsjesdag 2019 met alle hoogtepunten Bekijk deze video » Prinsjesdag 2019: de meest opvallende outfits op een rij Bekijk deze video » LuckyTV NOS doet verslag van Prinsjesdag 2019 Bekijk deze video »
Politiek :
Johnny de Mol was de 'date' van Jesse Klaver op Prinsjesdag

Op Prinsjesdag was politiek verslaggever Jaïr Ferwerda van Jinek uiteraard de hele dag op het Binnenhof te vinden. Hij ging langs bij enkele fractievoorzitters om hun kleding te beoordelen, zoals Rob Jetten en Marianne Thieme; die laatste liep zelfs een heuse modeshow voor haar fractiegenoten. Zelfs Johnny de Mol was in Den Haag te vinden: hij was uitgenodigd door Jesse Klaver.

Bekijk het hele fragment hierboven.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johnny de Mol was de 'date' van Jesse Klaver op Prinsjesdag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier