Nabeschouwing Ajax - Lille: "Ajax speelde in balbezit wervelend"

Nabeschouwing Ajax - Lille: "Ajax speelde in balbezit wervelend"

Nabeschouwing <em>Ajax - Lille</em>: &quot;Ajax speelde in balbezit wervelend&quot; Ajax heeft een flitsende start gemaakt in de groepsfase van de Champions League door met 3-0 te winnen van het Franse Lille. Ajax-clubwatcher Freek Jansen zag dat het goed was: "Vooral het spel in balbezit was wervelend." Defensieve kwetsbaarhedenEr waren echter nog wel wat defensieve kwetsbaarheden aan te wijzen: Lille kon soms vrij eenvoudig opstomen richting het Ajax-doel. Dat is volgens Jansen overigens niet vreemd tegen de Franse nummer twee van vorig seizoen. Er is nog één speler die hij er graag wil uitlichten: Lisandro Martínez. "Die heeft zijn visitekaartje afgegeven." Bekijk de hele nabeschouwing hierboven. Samenvatting Ajax - Lille (Champions League) Bekijk deze video » Erik ten Hag na Ajax - Lille: "Het was goed, maar het kan nog beter" Bekijk deze video » Hakim Ziyech na Ajax - Lille: "We lieten ons meeslepen, het werd te veel circus" Bekijk deze video »
Voetbal :
Nabeschouwing Ajax - Lille: "Ajax speelde in balbezit wervelend"

Ajax heeft een flitsende start gemaakt in de groepsfase van de Champions League door met 3-0 te winnen van het Franse Lille. Ajax-clubwatcher Freek Jansen zag dat het goed was: "Vooral het spel in balbezit was wervelend."

Defensieve kwetsbaarheden
Er waren echter nog wel wat defensieve kwetsbaarheden aan te wijzen: Lille kon soms vrij eenvoudig opstomen richting het Ajax-doel. Dat is volgens Jansen overigens niet vreemd tegen de Franse nummer twee van vorig seizoen. Er is nog één speler die hij er graag wil uitlichten: Lisandro Martínez. "Die heeft zijn visitekaartje afgegeven."

Bekijk de hele nabeschouwing hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nabeschouwing Ajax - Lille: "Ajax speelde in balbezit wervelend" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV