Wat deed Johnny de Mol met Pamela Anderson? "Dan moet je naar de voorstelling komen"

Wat deed Johnny de Mol met Pamela Anderson? "Dan moet je naar de voorstelling komen"

Wat deed Johnny de Mol met Pamela Anderson? "Dan moet je naar de voorstelling komen" Morgen (donderdag 19 september) gaat de theatervoorstelling Hier is de Mol van Johnny de Mol in première. Het wordt een opmerkelijk openhartige show, waarin hij allerlei sappige anekdotes vertelt. Wat heeft hij bijvoorbeeld met Pamela Anderson gedaan...? Chantal JanzenVoor het antwoord op die vraag moeten we volgens De Mol zelf naar de voorstelling komen. Anderson is overigens niet de enige bekende vrouw die langskomt in zijn show: ook Johnny's ex-vriendin Chantal Janzen wordt benoemd. Hij heeft namelijk een opmerkelijk avontuur beleefd met Janzen en haar ouders op een bootje. Overigens is hij nu alweer een tijdje samen met Anouk, die in verwachting is van hun derde kindje. Bekijk het hele fragment hierboven. Johnny de Mol hakt knoopt door: Waar is de Mol? stopt Bekijk deze video » Zoon Linda de Mol gaat op tour met Johnny de Mol en zijn moeder is apetrots Bekijk deze video » Johnny de Mol was de 'date' van Jesse Klaver op Prinsjesdag Bekijk deze video »
Gossip :
Wat deed Johnny de Mol met Pamela Anderson? "Dan moet je naar de voorstelling komen"

Morgen (donderdag 19 september) gaat de theatervoorstelling Hier is de Mol van Johnny de Mol in première. Het wordt een opmerkelijk openhartige show, waarin hij allerlei sappige anekdotes vertelt. Wat heeft hij bijvoorbeeld met Pamela Anderson gedaan...?

Chantal Janzen
Voor het antwoord op die vraag moeten we volgens De Mol zelf naar de voorstelling komen. Anderson is overigens niet de enige bekende vrouw die langskomt in zijn show: ook Johnny's ex-vriendin Chantal Janzen wordt benoemd. Hij heeft namelijk een opmerkelijk avontuur beleefd met Janzen en haar ouders op een bootje. Overigens is hij nu alweer een tijdje samen met Anouk, die in verwachting is van hun derde kindje.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wat deed Johnny de Mol met Pamela Anderson? "Dan moet je naar de voorstelling komen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV