René Froger maakt Olcay Gulsen belachelijk in zijn nieuwe videoclip

René Froger maakt Olcay Gulsen belachelijk in zijn nieuwe videoclip

René Froger maakt <em>Olcay Gulsen</em> belachelijk in zijn nieuwe videoclip René Froger heeft een nieuwe videoclip opgenomen, waarin hij Olcay Gulsen behoorlijk belachelijk heeft gemaakt. Opvallend genoeg is dat echter op verzoek van Gulsen zelf: Froger schreef een speciaal lied voor haar nieuwe make-uplijn. Lekker scherpVolgens Gulsen mag het wel lekker scherp zijn, en dat is Froger dan ook aardig gelukt. Vooral het verleden van Gulsen krijgt een veeg uit de pan, bijvoorbeeld het fiasco met haar eigen kledingmerk SuperTrash. Het nummer is overigens een parodie op het al behoorlijk ironische nummer 'Beauty School Dropout' van Frankie Avalon, uit de film Grease (1978). Bekijk het hele fragment hierboven. Olcay Gulsen gaat los tijdens Pride Amsterdam Bekijk deze video » Olcay Gulsen neemt afscheid van RTL Boulevard Bekijk deze video » Olcay Gulsen: "Ik heb weer met Ruud de Wild gedate, het mag in de krant" Bekijk deze video »
Entertainment :
René Froger maakt Olcay Gulsen belachelijk in zijn nieuwe videoclip

René Froger heeft een nieuwe videoclip opgenomen, waarin hij Olcay Gulsen behoorlijk belachelijk heeft gemaakt. Opvallend genoeg is dat echter op verzoek van Gulsen zelf: Froger schreef een speciaal lied voor haar nieuwe make-uplijn.

Lekker scherp
Volgens Gulsen mag het wel lekker scherp zijn, en dat is Froger dan ook aardig gelukt. Vooral het verleden van Gulsen krijgt een veeg uit de pan, bijvoorbeeld het fiasco met haar eigen kledingmerk SuperTrash. Het nummer is overigens een parodie op het al behoorlijk ironische nummer 'Beauty School Dropout' van Frankie Avalon, uit de film Grease (1978).

Bekijk het hele fragment hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op René Froger maakt Olcay Gulsen belachelijk in zijn nieuwe videoclip of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen