Carola Schouten gaat varkenshouders uitkopen met 180 miljoen euro

Carola Schouten gaat varkenshouders uitkopen met 180 miljoen euro

<em>Carola Schouten</em> gaat varkenshouders uitkopen met 180 miljoen euro Carola Schouten heeft het als minister van Landbouw niet altijd even makkelijk. Door de stikstofuitspraak van de Raad van State moet er nu ingegrepen worden in de varkenshouderij: ze gaat boeren uitkopen, om op die manier de leefomgeving te verbeteren en het stikstofgehalte terug te dringen. Daar heeft ze 180 miljoen euro voor. Bekijk het hele fragment hierboven. Jinek gemist? Carola Schouten over stikstofbesluit Bekijk deze video » Wat wil Kajsa Ollongren doen aan crisis woningmarkt? "We stellen 2 miljard beschikbaar" Bekijk deze video »
Talkshow :
Carola Schouten gaat varkenshouders uitkopen met 180 miljoen euro

Carola Schouten heeft het als minister van Landbouw niet altijd even makkelijk. Door de stikstofuitspraak van de Raad van State moet er nu ingegrepen worden in de varkenshouderij: ze gaat boeren uitkopen, om op die manier de leefomgeving te verbeteren en het stikstofgehalte terug te dringen. Daar heeft ze 180 miljoen euro voor.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Carola Schouten gaat varkenshouders uitkopen met 180 miljoen euro of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV