Advocaat kroongetuige Nabil B. in rechtszaak tegen Ridouan Taghi doodgeschoten

Advocaat kroongetuige Nabil B. in rechtszaak tegen Ridouan Taghi doodgeschoten

Advocaat kroongetuige <em>Nabil B.</em> in rechtszaak tegen <em>Ridouan Taghi</em> doodgeschoten Schokkend nieuws uit Amsterdam deze ochtend: advocaat Derk Wiersum, die kroongetuige Nabil B. bijstond in de grote rechtszaak tegen Ridouan Taghi, is op straat geliquideerd. Wiersum werd 44 jaar en laat twee jonge kinderen na. Mocro MaffiaDe zaak is één van de grootste die ons land gekend heeft en staat ook wel bekend als het Marengo-proces, of het proces tegen de Mocro Maffia. Hoe ver de arm van Taghi reikt blijkt deze ochtend: een jongeman van tussen de 16 en 20 jaar heeft Wiersum geliquideerd en is daarna te voet gevlucht. Bekijk de beelden hierboven. Marengo-proces tegen Ridouan Taghi loopt uit de hand: "Kankerhond, je liegt!" Bekijk deze video » Kroongetuige Nabil B. verscheurt contract met justitie Bekijk deze video » Advocaat Derk Wiersum gaf zijn leven in de strijd voor rechtvaardigheid Bekijk deze video »
Nieuws :
Advocaat kroongetuige Nabil B. in rechtszaak tegen Ridouan Taghi doodgeschoten

Schokkend nieuws uit Amsterdam deze ochtend: advocaat Derk Wiersum, die kroongetuige Nabil B. bijstond in de grote rechtszaak tegen Ridouan Taghi, is op straat geliquideerd. Wiersum werd 44 jaar en laat twee jonge kinderen na.

Mocro Maffia
De zaak is één van de grootste die ons land gekend heeft en staat ook wel bekend als het Marengo-proces, of het proces tegen de Mocro Maffia. Hoe ver de arm van Taghi reikt blijkt deze ochtend: een jongeman van tussen de 16 en 20 jaar heeft Wiersum geliquideerd en is daarna te voet gevlucht.

Bekijk de beelden hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Advocaat kroongetuige Nabil B. in rechtszaak tegen Ridouan Taghi doodgeschoten of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV