Advocaat Derk Wiersum gaf zijn leven in de strijd voor rechtvaardigheid

Advocaat Derk Wiersum gaf zijn leven in de strijd voor rechtvaardigheid

Advocaat <em>Derk Wiersum</em> gaf zijn leven in de strijd voor rechtvaardigheid Derk Wiersum, de advocaat van kroongetuige Nabil B., is vanmorgen op straat in Amsterdam doogeschoten. Een schokkende liquidatie, zeker als in beschouwing wordt genomen waar Wiersum voor staat: "Wij helpen de underdog die vecht tegen het systeem." Schokkend nieuws: advocaat van kroongetuige Nabil B. geliquideerd. RechtvaardigheidWiersum heeft altijd gestreden voor rechtvaardigheid en vindt dat de verdachte een advocaat als hem gewoon nodig heeft, zodat de verdachte ook weet dat het rechtvaardige systeem de juiste keuzes maakt en dat hij een goede verdediging heeft. De laatste tijd stond Wiersum kroongetuige B. dus bij, die getuigt in de zaak tegen topcrimineel Ridouan Taghi. De dader zou slechts tussen de 16 en 20 jaar oud zijn. Bekijk de video waarin Derk Wiersum gepassioneerd over zijn vak vertelt hierboven. Proces tegen Ridouan Taghi begonnen, maar advocaat is bang dat hij al veroordeeld is Bekijk deze video » Marengo-proces tegen Ridouan Taghi loopt uit de hand: "Kankerhond, je liegt!" Bekijk deze video » Kroongetuige Nabil B. verscheurt contract met justitie Bekijk deze video »
Nieuws :
Advocaat Derk Wiersum gaf zijn leven in de strijd voor rechtvaardigheid

Derk Wiersum, de advocaat van kroongetuige Nabil B., is vanmorgen op straat in Amsterdam doogeschoten. Een schokkende liquidatie, zeker als in beschouwing wordt genomen waar Wiersum voor staat: "Wij helpen de underdog die vecht tegen het systeem."

Schokkend nieuws: advocaat van kroongetuige Nabil B. geliquideerd.

Rechtvaardigheid
Wiersum heeft altijd gestreden voor rechtvaardigheid en vindt dat de verdachte een advocaat als hem gewoon nodig heeft, zodat de verdachte ook weet dat het rechtvaardige systeem de juiste keuzes maakt en dat hij een goede verdediging heeft. De laatste tijd stond Wiersum kroongetuige B. dus bij, die getuigt in de zaak tegen topcrimineel Ridouan Taghi. De dader zou slechts tussen de 16 en 20 jaar oud zijn.

Bekijk de video waarin Derk Wiersum gepassioneerd over zijn vak vertelt hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Advocaat Derk Wiersum gaf zijn leven in de strijd voor rechtvaardigheid of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV