Schokkende moord op advocaat Derk Wiersum: wat is er precies gebeurd?

Schokkende moord op advocaat Derk Wiersum: wat is er precies gebeurd?

Schokkende moord op advocaat <em>Derk Wiersum</em>: wat is er precies gebeurd? Vanmorgen werd bekend dat advocaat Derk Wiersum is vermoord in de straat van zijn woning in Amsterdam-Zuid. Wiersum was de advocaat van kroongetuige Nabil B. in de zaak tegen Ridouan Taghi. Misdaadverslaggever Yelle Tieleman vertelt wat er precies is gebeurd. Schokkende moord op Derk Wiersum: wie was hij en waar stond hij voor? Vroege ochtendDe schokkende liquidatie vond plaats in de vroege ochtend aan de Imstenrade in de wijk Buitenveldert. Tieleman spreekt over "een ongelooflijk nachtmerrie-scenario", zeker omdat de geliquideerde nu een advocaat is. Volgens de misdaadverslaggever was Wiersum iemand die stond voor de verdediging van iemand die had besloten om over te lopen naar justitie. Bekijk het hele fragment hierboven. Marengo-proces tegen Ridouan Taghi loopt uit de hand: "Kankerhond, je liegt!" Bekijk deze video » Kroongetuige Nabil B. verscheurt contract met justitie Bekijk deze video » Advocaat kroongetuige Nabil B. in rechtszaak tegen Ridouan Taghi doodgeschoten Bekijk deze video »
Misdaad :
Schokkende moord op advocaat Derk Wiersum: wat is er precies gebeurd?

Vanmorgen werd bekend dat advocaat Derk Wiersum is vermoord in de straat van zijn woning in Amsterdam-Zuid. Wiersum was de advocaat van kroongetuige Nabil B. in de zaak tegen Ridouan Taghi. Misdaadverslaggever Yelle Tieleman vertelt wat er precies is gebeurd.

Schokkende moord op Derk Wiersum: wie was hij en waar stond hij voor?

Vroege ochtend
De schokkende liquidatie vond plaats in de vroege ochtend aan de Imstenrade in de wijk Buitenveldert. Tieleman spreekt over "een ongelooflijk nachtmerrie-scenario", zeker omdat de geliquideerde nu een advocaat is. Volgens de misdaadverslaggever was Wiersum iemand die stond voor de verdediging van iemand die had besloten om over te lopen naar justitie.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Schokkende moord op advocaat Derk Wiersum: wat is er precies gebeurd? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV