Danny Vera staat volgend jaar in uitverkocht AFAS Live: "Was niet mijn keus"

Danny Vera staat volgend jaar in uitverkocht AFAS Live: "Was niet mijn keus"

<em>Danny Vera</em> staat volgend jaar in uitverkocht AFAS Live: &quot;Was niet mijn keus&quot; De successen voor Danny Vera beginnen zich langzaam op te stapelen. Hij brak door als huiszanger bij Voetbal Inside (later Veronica Inside), maar staat in april volgend jaar voor een volgepakt AFAS Live: "Het was eigenlijk niet mijn eerste keus." Anders optredenDe reden dat Vera zo zijn twijfels heeft bij een optreden in de AFAS Live is de massaliteit ervan. Hij vraagt zich vooral af of zijn muziek daar wel goed tot zijn recht komt. Vera heeft zich naar eigen zeggen echter zo "de pleuris gewerkt", met een tour langs alle kleine zaaltjes, dat het misschien wel beter is om in een grotere 'venue' op te treden. "Kijken of er iemand op af komt." Bekijk het hele fragment hierboven. Danny Vera redde man: 'De hond is nog steeds erg dankbaar' Bekijk deze video » The Voice Senior gemist? Ruud Heine zingt Roller Coaster Bekijk deze video » Danny Vera wil niet bezig zijn met iets wat iemand anders mooi vindt Bekijk deze video »
Muziek :
Danny Vera staat volgend jaar in uitverkocht AFAS Live: "Was niet mijn keus"

De successen voor Danny Vera beginnen zich langzaam op te stapelen. Hij brak door als huiszanger bij Voetbal Inside (later Veronica Inside), maar staat in april volgend jaar voor een volgepakt AFAS Live: "Het was eigenlijk niet mijn eerste keus."

Anders optreden
De reden dat Vera zo zijn twijfels heeft bij een optreden in de AFAS Live is de massaliteit ervan. Hij vraagt zich vooral af of zijn muziek daar wel goed tot zijn recht komt. Vera heeft zich naar eigen zeggen echter zo "de pleuris gewerkt", met een tour langs alle kleine zaaltjes, dat het misschien wel beter is om in een grotere 'venue' op te treden. "Kijken of er iemand op af komt."

Bekijk het hele fragment hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Danny Vera staat volgend jaar in uitverkocht AFAS Live: "Was niet mijn keus" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV