Geert Wilders valt Mark Rutte keihard aan: "Zoek een leuke vriendin!"

Geert Wilders valt Mark Rutte keihard aan: "Zoek een leuke vriendin!"

<em>Geert Wilders</em> valt Mark Rutte keihard aan: &quot;Zoek een leuke vriendin!&quot; Tijdens de Algemene Beschouwingen krijgen de fractievoorzitters van alle partijen in de Tweede Kamer de kans om hun licht te laten schijnen op de begroting voor komend jaar. Geert Wilders greep die kans aan om Mark Rutte aan te vallen: "Zoek een leuke vriendin!" Donald TrumpWilders klonk op sommige momenten net als de Amerikaanse president Donald Trump, bijvoorbeeld door deze uitspraak: "Nederlanders verdienen een premier die Nederlanders weer op één zet. Die 'Nederlanders eerst' op zijn voorhoofd heeft staan." Wilders suggereert dan ook dat het voor Rutte tijd wordt wat anders te gaan doen, zoals een wereldreis maken of een leuke vriendin te zoeken. Bekijk het hele fragment hierboven. Mark Rutte reageert zuchtend op Wildersgate: "We moeten ons niet uitlaten over lopende rechtszaken" Bekijk deze video » Beau gemist? Journalist Pieter Klein over Wildersgate Bekijk deze video » Regeringspartijen willen pas debat na proces Geert Wilders Bekijk deze video »
Politiek :
Geert Wilders valt Mark Rutte keihard aan: "Zoek een leuke vriendin!"

Tijdens de Algemene Beschouwingen krijgen de fractievoorzitters van alle partijen in de Tweede Kamer de kans om hun licht te laten schijnen op de begroting voor komend jaar. Geert Wilders greep die kans aan om Mark Rutte aan te vallen: "Zoek een leuke vriendin!"

Donald Trump
Wilders klonk op sommige momenten net als de Amerikaanse president Donald Trump, bijvoorbeeld door deze uitspraak: "Nederlanders verdienen een premier die Nederlanders weer op één zet. Die 'Nederlanders eerst' op zijn voorhoofd heeft staan." Wilders suggereert dan ook dat het voor Rutte tijd wordt wat anders te gaan doen, zoals een wereldreis maken of een leuke vriendin te zoeken.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Geert Wilders valt Mark Rutte keihard aan: "Zoek een leuke vriendin!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen