Buurman Derk Wiersum in shock door moord: "Dit is toch niet normaal, man?"

Buurman Derk Wiersum in shock door moord: "Dit is toch niet normaal, man?"

Buurman <em>Derk Wiersum</em> in shock door moord: &quot;Dit is toch niet normaal, man?&quot; In de Amsterdamse wijk Buitenveldert heeft de dood van strafrechtadvocaat Derk Wiersum, die kroongetuige Nabil B. bijstond, voor geschokte reacties gezorgd. Een buurman vertelt dat zijn kinderen altijd met de kinderen van Wiersum naar school fietsen. Hij kan het niet bevatten: "Dit is toch niet normaal, man?" Bekijk het hele fragment hierboven. Advocaat kroongetuige Nabil B. in rechtszaak tegen Ridouan Taghi doodgeschoten Bekijk deze video » Schokkende moord op advocaat Derk Wiersum: wat is er precies gebeurd? Bekijk deze video » Moord op Derk Wiersum schokt ook de politie: "Een vreselijk incident" Bekijk deze video » Femke Halsema reageert op dood Derk Wiersum: "Schok voor de samenleving" Bekijk deze video »
Misdaad :
Buurman Derk Wiersum in shock door moord: "Dit is toch niet normaal, man?"

In de Amsterdamse wijk Buitenveldert heeft de dood van strafrechtadvocaat Derk Wiersum, die kroongetuige Nabil B. bijstond, voor geschokte reacties gezorgd. Een buurman vertelt dat zijn kinderen altijd met de kinderen van Wiersum naar school fietsen. Hij kan het niet bevatten: "Dit is toch niet normaal, man?"

Bekijk het hele fragment hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Buurman Derk Wiersum in shock door moord: "Dit is toch niet normaal, man?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV