Samenvatting Partizan - AZ (Europa League)

Samenvatting Partizan - AZ (Europa League)

Samenvatting Partizan - AZ (Europa League) Alle hoogtepunten Partizan - AZ Samenvatting Partizan - AZ (Europa League) Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen AZ en Partizan in de groepsfase van de Europa League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Partizan - AZ Op donderdag 19 september speelt AZ het eerste groepsfaseduel van de Europa League tegen Partizan Belgrado. De wedstrijd wordt gespeeld in het Partizanstadion. De wedstrijd begint om 21.00 uur. AZ AlkmaarDe kwalificatiecampagne tegen het Zweedse BK Hacken begon moeilijk met een doelpuntloos gelijkspel in Alkmaar, maar dat werd ruimschoots gecompenseerd met een 0-3 zege op Zweedse bodem. Ook tegen het Oekrainse Mariupol begon AZ met een gelijkspel (0-0), maar ook dit werd ruimschoots goedgemaakt met een 4-0 zege in Oekraïne. Ook in de laatste ronde won AZ nadat de wedstrijden in de reguliere speeltijd de score twee keer 1-1 werd en AZ na verlenging won. Samenvatting AZ - Sparta Rotterdam Bekijk deze video » Partizan BelgradoPartizan Belgrado eindigde vorig seizoen op de derde plaats in de Servische competitie. In de buurt van het kampioenschap kwam de ploeg van trainer Savo Milosevic echter totaal niet. Kampioen Rode Ster behaalde maar liefst 33 (!) punten meer dan Partizan. Samenvatting Royal Antwerp - AZ Bekijk deze video » Europa LeagueIn de Europa League zijn nog drie Nederlandse ploegen in de race om een plekje in de knock-out fase. Donderdag speelt Feyenoord tegen de Rangers, PSV neemt het op tegen Sporting Portugal en AZ gaat op bezoek bij Partizan Belgrado. Opstelling AZBizot; Svensson, Wuytens, Vlaar, Wijndal; Ouwejan, Midtsjo, Koopmeiners; Idrissi, Stengs, Boadu. Opstelling PartizanStojkovic; Miletic, Pavlovic, Ostojic, Urosevic; Zdjelar, Scekic, Markovic; Tosic, Sadiq, Soumah. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen AZ en Partizan in de groepsfase van de Europa League.
Voetbal :
Samenvatting Partizan - AZ (Europa League)

Alle hoogtepunten Partizan - AZ


Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen AZ en Partizan in de groepsfase van de Europa League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Partizan - AZ

Op donderdag 19 september speelt AZ het eerste groepsfaseduel van de Europa League tegen Partizan Belgrado. De wedstrijd wordt gespeeld in het Partizanstadion. De wedstrijd begint om 21.00 uur.

AZ Alkmaar
De kwalificatiecampagne tegen het Zweedse BK Hacken begon moeilijk met een doelpuntloos gelijkspel in Alkmaar, maar dat werd ruimschoots gecompenseerd met een 0-3 zege op Zweedse bodem. Ook tegen het Oekrainse Mariupol begon AZ met een gelijkspel (0-0), maar ook dit werd ruimschoots goedgemaakt met een 4-0 zege in Oekraïne. Ook in de laatste ronde won AZ nadat de wedstrijden in de reguliere speeltijd de score twee keer 1-1 werd en AZ na verlenging won.

Partizan Belgrado
Partizan Belgrado eindigde vorig seizoen op de derde plaats in de Servische competitie. In de buurt van het kampioenschap kwam de ploeg van trainer Savo Milosevic echter totaal niet. Kampioen Rode Ster behaalde maar liefst 33 (!) punten meer dan Partizan.

Europa League
In de Europa League zijn nog drie Nederlandse ploegen in de race om een plekje in de knock-out fase. Donderdag speelt Feyenoord tegen de Rangers, PSV neemt het op tegen Sporting Portugal en AZ gaat op bezoek bij Partizan Belgrado.

Opstelling AZ
Bizot; Svensson, Wuytens, Vlaar, Wijndal; Ouwejan, Midtsjo, Koopmeiners; Idrissi, Stengs, Boadu.

Opstelling Partizan
Stojkovic; Miletic, Pavlovic, Ostojic, Urosevic; Zdjelar, Scekic, Markovic; Tosic, Sadiq, Soumah.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen AZ en Partizan in de groepsfase van de Europa League.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Partizan - AZ (Europa League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV