Samenvatting PSV - Sporting CP (Europa League)

Samenvatting PSV - Sporting CP (Europa League)

Samenvatting <em>PSV - Sporting CP</em> (Europa League) Alle hoogtepunten PSV - Sporting CP Samenvatting PSV - Sporting CP (Europa League) Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen PSV en Sporting Portugal in de groepsfase van de Europa League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing PSV - Sporting CP Op donderdag 19 september speelt PSV het eerste groepsfaseduel van de Europa League tegen Sporting Portugal. De wedstrijd wordt gespeeld in het Philips Stadion. De wedstrijd begint om 18.55 uur en staat onder leiding van Ivan Kruzliak. PSVPSV is via de voorrondes van zowel de Champions League als de Europa League uiteindelijk in de groepsfase terecht gekomen. Hierin spelen zij tegen Sporting Portugal, Rosenborg en LASK Linz. Trainer Mark van Bommel kan vandaag niet beschikken over de geblesseerde Gaston Pereiro, Sam Lammers en Erick 'Guti' Gutierrez. Samenvatting PSV - Vitesse Bekijk deze video » Sporting PortugalSporting behoort van oudsher tot de top-drie van Portugal maar de laatste titel dateert alweer van 2002. De interim-trainer (vervanger van de ontslagen Marcel Keizer) kan niet beschikken over Luis Phellype, Jeremy Mathieu en Jese Rodriguez, Bruno Fernandes, Marcos Acuna en Yannick Bolasie. Samenvatting Apollon Limassol - PSV (play-offs Europa League) Bekijk deze video » Europa LeagueIn de Europa League zijn nog drie Nederlandse ploegen in de race om een plekje in de knock-out fase. Donderdag speelt Feyenoord tegen de Rangers, PSV neemt het op tegen Sporting Portugal en AZ gaat op bezoek bij Partizan Belgrado. Opstelling PSVZoet; Dumfries, Viergever, Baumgartl, Boscagli; Rosario, Hendrix; Bergwijn, Ihattaren, Bruma; Malen. Opstelling Sporting PortugalRibeiro; Correia, Coates, Matthieu, Acuña; Doumbia, Wendel; Raphinha, Fernandes, Vietto; Phellype. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen PSV en Sporting Portugal in de groepsfase van de Europa League.
Voetbal :
Samenvatting PSV - Sporting CP (Europa League)

Alle hoogtepunten PSV - Sporting CP

Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen PSV en Sporting Portugal in de groepsfase van de Europa League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing PSV - Sporting CP

Op donderdag 19 september speelt PSV het eerste groepsfaseduel van de Europa League tegen Sporting Portugal. De wedstrijd wordt gespeeld in het Philips Stadion. De wedstrijd begint om 18.55 uur en staat onder leiding van Ivan Kruzliak.

PSV
PSV is via de voorrondes van zowel de Champions League als de Europa League uiteindelijk in de groepsfase terecht gekomen. Hierin spelen zij tegen Sporting Portugal, Rosenborg en LASK Linz. Trainer Mark van Bommel kan vandaag niet beschikken over de geblesseerde Gaston Pereiro, Sam Lammers en Erick 'Guti' Gutierrez.

Sporting Portugal
Sporting behoort van oudsher tot de top-drie van Portugal maar de laatste titel dateert alweer van 2002. De interim-trainer (vervanger van de ontslagen Marcel Keizer) kan niet beschikken over Luis Phellype, Jeremy Mathieu en Jese Rodriguez, Bruno Fernandes, Marcos Acuna en Yannick Bolasie.

Europa League
In de Europa League zijn nog drie Nederlandse ploegen in de race om een plekje in de knock-out fase. Donderdag speelt Feyenoord tegen de Rangers, PSV neemt het op tegen Sporting Portugal en AZ gaat op bezoek bij Partizan Belgrado.

Opstelling PSV
Zoet; Dumfries, Viergever, Baumgartl, Boscagli; Rosario, Hendrix; Bergwijn, Ihattaren, Bruma; Malen.

Opstelling Sporting Portugal
Ribeiro; Correia, Coates, Matthieu, Acuña; Doumbia, Wendel; Raphinha, Fernandes, Vietto; Phellype.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen PSV en Sporting Portugal in de groepsfase van de Europa League.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting PSV - Sporting CP (Europa League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV