Minister Grapperhaus over moord Derk Wiersum: ‘Aanslag op onze rechtsstaat'

Minister Grapperhaus over moord Derk Wiersum: ‘Aanslag op onze rechtsstaat'

Minister <em>Grapperhaus</em> over moord <em>Derk Wiersum</em>: ‘Aanslag op onze rechtsstaat' Minister Ferd Grapperhaus van Justitie en Veiligheid heeft gereageerd op de moord op Derk Wiersum. De 44-jarige strafrechtadvocaat werd vanmorgen doodgeschoten bij zijn woning in Amsterdam. Hij stond kroongetuige Nabil B. bij in het Marengo-proces. ‘Aanslag’Grapperhaus noemt de liquidatie een ‘aanslag op onze rechtsstaat'. “Er is een grens die de georganiseerde misdaad is overgegaan. De veiligheid van die mensen moet altijd buiten kijf staan.” Bekijk de hele reactie van minister Grapperhaus op de moord op Derk Wiersum in bovenstaande video. Schokkende moord op advocaat Derk Wiersum: wat is er precies gebeurd? Bekijk deze video » Dood van Derk Wiersum zorgt voor grote verbijstering bij John van den Heuvel Bekijk deze video »
Nieuws :
Minister Grapperhaus over moord Derk Wiersum: ‘Aanslag op onze rechtsstaat'

Minister Ferd Grapperhaus van Justitie en Veiligheid heeft gereageerd op de moord op Derk Wiersum. De 44-jarige strafrechtadvocaat werd vanmorgen doodgeschoten bij zijn woning in Amsterdam. Hij stond kroongetuige Nabil B. bij in het Marengo-proces.

‘Aanslag’
Grapperhaus noemt de liquidatie een ‘aanslag op onze rechtsstaat'. “Er is een grens die de georganiseerde misdaad is overgegaan. De veiligheid van die mensen moet altijd buiten kijf staan.”

Bekijk de hele reactie van minister Grapperhaus op de moord op Derk Wiersum in bovenstaande video.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Minister Grapperhaus over moord Derk Wiersum: ‘Aanslag op onze rechtsstaat' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV