Fred van Leer krijgt speciaal Toilet Van Fred voor verjaardag

Fred van Leer krijgt speciaal Toilet Van Fred voor verjaardag

<em>Fred van Leer</em> krijgt speciaal Toilet Van Fred voor verjaardag Fred van Leer is vandaag jarig en zoals elk jaar krijgt hij van Mattie Valk van Q Music een bijzonder verjaardagscadeau. Eerder kreeg hij bijvoorbeeld een eigen steeg, maar deze keer heeft de stylist het Toilet Van Fred cadeau gekregen. Bekijk in bovenstaande video deze bijzondere wc, inclusief veel glitter en glamour, die ook nog eens een heel apart geluid maakt bij het doortrekken. Fred van Leer viert verjaardag groots en hysterisch in Ahoy Bekijk deze video »
Entertainment :
Fred van Leer krijgt speciaal Toilet Van Fred voor verjaardag

Fred van Leer is vandaag jarig en zoals elk jaar krijgt hij van Mattie Valk van Q Music een bijzonder verjaardagscadeau. Eerder kreeg hij bijvoorbeeld een eigen steeg, maar deze keer heeft de stylist het Toilet Van Fred cadeau gekregen. Bekijk in bovenstaande video deze bijzondere wc, inclusief veel glitter en glamour, die ook nog eens een heel apart geluid maakt bij het doortrekken.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Fred van Leer krijgt speciaal Toilet Van Fred voor verjaardag of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV