Nick Carter vraagt contactverbod aan uit angst voor zijn broertje Aaron

Nick Carter vraagt contactverbod aan uit angst voor zijn broertje Aaron

<em>Nick Carter</em> vraagt <em>contactverbod</em> aan uit angst voor zijn broertje Aaron Er is al jarenlang geen sprake meer van broederliefde tussen de broers Nick en Aaron Carter. Het ruzie heeft nu het punt bereikt dat Backstreet Boy-Nick om een contactverbod heeft gevraagd om zijn gezin te beschermen. Aaron heeft namelijk ondanks zijn voormalige verslaving en zijn mentale stoornissen een gigantische wapen verzameling. Bekijk hierboven het hele RTL Boulevard fragment Onderzoek naar onopgeloste moord Sjef Klee uit Brunssum Bekijk deze video » Saskia van der Zee uit Het mooiste meisje van de klas had zware alcoholverslaving Bekijk deze video » Humberto Tan over bijzondere klus: 'Het is een verslaving' Bekijk deze video »
Entertainment :
Nick Carter vraagt contactverbod aan uit angst voor zijn broertje Aaron

Er is al jarenlang geen sprake meer van broederliefde tussen de broers Nick en Aaron Carter. Het ruzie heeft nu het punt bereikt dat Backstreet Boy-Nick om een contactverbod heeft gevraagd om zijn gezin te beschermen. Aaron heeft namelijk ondanks zijn voormalige verslaving en zijn mentale stoornissen een gigantische wapen verzameling.

Bekijk hierboven het hele RTL Boulevard fragment

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nick Carter vraagt contactverbod aan uit angst voor zijn broertje Aaron of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen