Fernando Ricksen gaf leven met ALS een gezicht

Fernando Ricksen gaf leven met ALS een gezicht

<em>Fernando Ricksen</em> gaf leven met ALS een gezicht Oud voetballer Fernando Ricksen is vanmorgen op 43-jarige leeftijd overleden. In 2013 kreeg hij de diagnose ALS, toen werd er verwacht dat hij nog maar een paar maanden te leven had. Zijn laatste maanden heeft hij doorgabracht in een hospice in Schotland, deze maanden zijn vastgelegd in een documentaire. Bekijk hierboven het hele fragment Prachtig eerbetoon aan Fernando Ricksen tijdens AZ - Fortuna Sittard Bekijk deze video » Oud-voetballer Fernando Ricksen overleden aan de gevolgen van ALS Bekijk deze video » Eerbetoon aan Fernando Ricksen van De wereld draait door Bekijk deze video »
Entertainment :
Fernando Ricksen gaf leven met ALS een gezicht

Oud voetballer Fernando Ricksen is vanmorgen op 43-jarige leeftijd overleden. In 2013 kreeg hij de diagnose ALS, toen werd er verwacht dat hij nog maar een paar maanden te leven had. Zijn laatste maanden heeft hij doorgabracht in een hospice in Schotland, deze maanden zijn vastgelegd in een documentaire.

Bekijk hierboven het hele fragment

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Fernando Ricksen gaf leven met ALS een gezicht of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV