Emoties lopen over bij Peter R de Vries als hij over Derk Wiersum praat

Emoties lopen over bij Peter R de Vries als hij over Derk Wiersum praat

Emoties lopen over bij <em>Peter R de Vries</em> als hij over <em>Derk Wiersum</em> praat Vanochtend is strafadvocaat Derk Wiersum voor zijn huis doodgeschoten. Dit gaat veel mensen aan het hart zo ook Peter R de Vries. Hij vertelt met tranen in zijn ogen over de woede en verbijsering die hij voelde toen hij het nieuws hoorde. "Ik kon geen woord uitbrengen" Derk WiersumWiersum begon begin dit jaar zijn eigen praktijk in Amsterdam. Daarnaast is hij vader van een jong gezin. Zijn collega's herdenken hem vandaag in de rechtbank van Amsterdam. Bekijk hierboven het hele fragment Peter R. de Vries: "Drugsbestrijding is weggegooid geld" Bekijk deze video » Familie wanhoop nabij om vermissing Herman Ploegstra Bekijk deze video » Peter R. de Vries over zaak Robert ter B.: 'Hij verdedigde zich tegen een aanval' Bekijk deze video »
Nieuws :
Emoties lopen over bij Peter R de Vries als hij over Derk Wiersum praat

Vanochtend is strafadvocaat Derk Wiersum voor zijn huis doodgeschoten. Dit gaat veel mensen aan het hart zo ook Peter R de Vries. Hij vertelt met tranen in zijn ogen over de woede en verbijsering die hij voelde toen hij het nieuws hoorde. "Ik kon geen woord uitbrengen"

Derk Wiersum
Wiersum begon begin dit jaar zijn eigen praktijk in Amsterdam. Daarnaast is hij vader van een jong gezin. Zijn collega's herdenken hem vandaag in de rechtbank van Amsterdam.

Bekijk hierboven het hele fragment

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Emoties lopen over bij Peter R de Vries als hij over Derk Wiersum praat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV