Cristiano Ronaldo laat zijn tranen de vrije loop

Cristiano Ronaldo laat zijn tranen de vrije loop

<em>Cristiano Ronaldo</em> laat zijn tranen de vrije loop Cristiano Ronaldo is normaal gesproken een gesloten man maar in dit interview vloeien de emoties rijkelijk. Wanneer Ronaldo beelden te zien krijgt van zijn in 2005 overleden vader kan hij zijn tranen niet onderdrukken. PrivacyRonaldo heeft het ook over zijn privéeleven, of eerder het gebrek daaraan. Hij vertelt hoe moeilijk het is om zo'n publiek figuur te zijn. "Weet je hoe vaak ik met mijn kinderen naar het park kan? Nooit". Bekijk hierboven het hele RTL Boulevard fragment Samenvatting Juventus - Napoli (Serie A) Bekijk deze video » Lange samenvatting Litouwen - Portugal (EK kwalificatie) Bekijk deze video » Cristiano Ronaldo barst in tranen uit tijdens interview na beelden overleden vader Bekijk deze video »
Entertainment :
Cristiano Ronaldo laat zijn tranen de vrije loop

Cristiano Ronaldo is normaal gesproken een gesloten man maar in dit interview vloeien de emoties rijkelijk. Wanneer Ronaldo beelden te zien krijgt van zijn in 2005 overleden vader kan hij zijn tranen niet onderdrukken.

Privacy
Ronaldo heeft het ook over zijn privéeleven, of eerder het gebrek daaraan. Hij vertelt hoe moeilijk het is om zo'n publiek figuur te zijn. "Weet je hoe vaak ik met mijn kinderen naar het park kan? Nooit".

Bekijk hierboven het hele RTL Boulevard fragment

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Cristiano Ronaldo laat zijn tranen de vrije loop of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV