Mascha Feoktistova beoordeelt vlog Doutzen Kroes

Mascha Feoktistova beoordeelt vlog Doutzen Kroes

<em>Mascha Feoktistova</em> beoordeelt vlog <em>Doutzen Kroes</em> Doutzen Kroes publiceert sinds deze week haar eigen vlogs. Professional Mascha Feoktistova geeft in bovenstaande video haar mening over het werk van het topmodel dat nu influencer wordt. “Het zag er heel leuk uit maar het was eigenlijk niet echt een vlog”, aldus Mascha. “Iemand anders was het aan het filmen. Vloggen is eigenlijk dat je zelf de camera vasthoudt en zelf praat in de camera.” Volgens Mascha is dit meer een realityshow en wil ze graag meer van Doutzens persoonlijke leven zien, zoals haar ochtendroutine en haar kinderen. Al denkt ze dat Doutzen wel miljoenen abonnees kan scoren. Doutzen Kroes gaat vloggen: bekijk eerste beelden Doutzen Diaries Bekijk deze video » Doutzen Kroes over eigen YouTube-kanaal: 'Ik duik in het kwetsbare deel van mijn leven' Bekijk deze video »
Entertainment :
Mascha Feoktistova beoordeelt vlog Doutzen Kroes

Doutzen Kroes publiceert sinds deze week haar eigen vlogs. Professional Mascha Feoktistova geeft in bovenstaande video haar mening over het werk van het topmodel dat nu influencer wordt. “Het zag er heel leuk uit maar het was eigenlijk niet echt een vlog”, aldus Mascha. “Iemand anders was het aan het filmen. Vloggen is eigenlijk dat je zelf de camera vasthoudt en zelf praat in de camera.” Volgens Mascha is dit meer een realityshow en wil ze graag meer van Doutzens persoonlijke leven zien, zoals haar ochtendroutine en haar kinderen. Al denkt ze dat Doutzen wel miljoenen abonnees kan scoren.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Mascha Feoktistova beoordeelt vlog Doutzen Kroes of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV