Heren Veronica Inside lachen hard om pijnlijk moment Danny Makkelie

Heren Veronica Inside lachen hard om pijnlijk moment Danny Makkelie

Heren <em>Veronica Inside</em> lachen hard om pijnlijk moment <em>Danny Makkelie</em> Danny Makkelie beleefde een pijnlijk moment toen hij een Champions League-wedstrijd floot woensdagavond. Hij kreeg hard een bal tegen zijn hoofd waardoor het spel moest worden stilgelegd. Toch kreeg de scheidsrechter het voor elkaar om tijdens de val zijn fluit in zijn mond te stoppen, wat tot hilariteit leidt in de studio van Veronica Inside. Bekijk de video hierboven. Johan Derksen velt hard oordeel: "Thierry Baudet wordt ongeloofwaardige extremist" Bekijk deze video » Wim Kieft over Ajax: 'Ik word een beetje moe van Ajax' Bekijk deze video »
Voetbal :
Heren Veronica Inside lachen hard om pijnlijk moment Danny Makkelie

Danny Makkelie beleefde een pijnlijk moment toen hij een Champions League-wedstrijd floot woensdagavond. Hij kreeg hard een bal tegen zijn hoofd waardoor het spel moest worden stilgelegd. Toch kreeg de scheidsrechter het voor elkaar om tijdens de val zijn fluit in zijn mond te stoppen, wat tot hilariteit leidt in de studio van Veronica Inside. Bekijk de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Heren Veronica Inside lachen hard om pijnlijk moment Danny Makkelie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV