Peter R. de Vries boos over ‘fooi’ 100.000 euro voor tip Ridouan Taghi

Peter R. de Vries boos over ‘fooi’ 100.000 euro voor tip Ridouan Taghi

Peter R. de Vries boos over ‘fooi’ 100.000 euro voor tip Ridouan Taghi Peter R. de Vries vindt dat er een denkomslag moet plaatsvinden als het gaat om het opsporen van meest gezochte crimineel Ridouan Taghi. “Een beloninkje van 100.000 euro, dat is een fooi”, zegt hij in bovenstaande video over het geld dat iemand krijgt als die de gouden tip geeft die leidt naar Taghi. “Denk je nou echt dat er iemand is die het leven van zichzelf en anderen riskeert voor 100.000 euro?” Jinek is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Emoties lopen over bij Peter R de Vries als hij over Derk Wiersum praat Bekijk deze video » Peter R. de Vries bespreekt boodschap achter moord op Derk Wiersum Bekijk deze video »
Talkshow :
Peter R. de Vries boos over ‘fooi’ 100.000 euro voor tip Ridouan Taghi

Peter R. de Vries vindt dat er een denkomslag moet plaatsvinden als het gaat om het opsporen van meest gezochte crimineel Ridouan Taghi. “Een beloninkje van 100.000 euro, dat is een fooi”, zegt hij in bovenstaande video over het geld dat iemand krijgt als die de gouden tip geeft die leidt naar Taghi. “Denk je nou echt dat er iemand is die het leven van zichzelf en anderen riskeert voor 100.000 euro?”

Jinek is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Peter R. de Vries boos over ‘fooi’ 100.000 euro voor tip Ridouan Taghi of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV