Lange samenvatting Atlético Madrid - Juventus (Champions League)

Lange samenvatting Atlético Madrid - Juventus (Champions League)

Lange samenvatting Atlético Madrid - Juventus (Champions League) Atlético Madrid - Juventus was één van de affiches van de eerste Champions League-speelronde waar het meest naar werd uitgekeken, niet in de laatste plaats door de overgang van Matthijs de Ligt naar de Oude Dame. De jonge Nederlander had het opnieuw moeilijk in een wedstrijd die pas in de tweede helft ontbrandde. Het werd 2-2. Bekijk de samenvatting hierboven. Samenvatting Paris Saint-Germain - Real Madrid (Champions League) Bekijk deze video » Samenvatting Bayer Leverkusen - Lokomotiv Moskou (Champions League) Bekijk deze video » Samenvatting Bayern München - Rode Ster Belgrado (Champions League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Lange samenvatting Atlético Madrid - Juventus (Champions League)

Atlético Madrid - Juventus was één van de affiches van de eerste Champions League-speelronde waar het meest naar werd uitgekeken, niet in de laatste plaats door de overgang van Matthijs de Ligt naar de Oude Dame. De jonge Nederlander had het opnieuw moeilijk in een wedstrijd die pas in de tweede helft ontbrandde. Het werd 2-2.

Bekijk de samenvatting hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lange samenvatting Atlético Madrid - Juventus (Champions League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV