Weer schietpartij Amsterdam: waarschijnlijk geen link met moord Derk Wiersum

Weer schietpartij Amsterdam: waarschijnlijk geen link met moord Derk Wiersum

Weer schietpartij Amsterdam: waarschijnlijk geen link met moord <em>Derk Wiersum</em> Woensdagavond heeft weer een schietpartij een slachtoffer geëist. Op de Langbroekdreef in Amsterdam Zuidoost werd een man doodgeschoten, volgens de politie gaat het om de 32-jarige voormalige profvoetballer Kelvin Maynard. Onderzoek in volle gangHet onderzoek naar zijn dood is nog in volle gang. De politie heeft eerder laten weten dat ze niet uitgaan van een link met de moord op Derk Wiersum. De advocaat werd woensdagochtend in de buurt van zijn huis geliquideerd. "We krijgen veel vragen over de link tussen de moord van vanochtend en het schietincident zojuist op de Langbroekdreef. We nemen dit uiteraard mee in het onderzoek, maar gaan er vooralsnog vanuit dat dit schietincident hier los van staat", aldus de politie. Bekijk de beelden in de AD-video van na de moord op Kelvin Maynard hierboven. Schietpartij in Amsterdam-Zuidoost, slachtoffer zwaargewond Bekijk deze video »
Nieuws :
Weer schietpartij Amsterdam: waarschijnlijk geen link met moord Derk Wiersum

Woensdagavond heeft weer een schietpartij een slachtoffer geëist. Op de Langbroekdreef in Amsterdam Zuidoost werd een man doodgeschoten, volgens de politie gaat het om de 32-jarige voormalige profvoetballer Kelvin Maynard.

Onderzoek in volle gang
Het onderzoek naar zijn dood is nog in volle gang. De politie heeft eerder laten weten dat ze niet uitgaan van een link met de moord op Derk Wiersum. De advocaat werd woensdagochtend in de buurt van zijn huis geliquideerd. "We krijgen veel vragen over de link tussen de moord van vanochtend en het schietincident zojuist op de Langbroekdreef. We nemen dit uiteraard mee in het onderzoek, maar gaan er vooralsnog vanuit dat dit schietincident hier los van staat", aldus de politie.

Bekijk de beelden in de AD-video van na de moord op Kelvin Maynard hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Weer schietpartij Amsterdam: waarschijnlijk geen link met moord Derk Wiersum of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV