Imanuelle Grives voor de rechter: wat wordt haar straf in drugszaak?

Imanuelle Grives voor de rechter: wat wordt haar straf in drugszaak?

<em>Imanuelle Grives</em> voor de rechter: wat wordt haar straf in drugszaak? De rechtszaak rond Imanuelle Grives gaat vandaag van start. De actrice werd in juli met meer dan 100 Xtc-pillen, cocaïne en ketamine gepakt op het Belgische dancefestival Tomorrowland. Naar de gevangenis?Verslaggever Victor Schildkamp vertelt in bovenstaande video meer over deze zaak. Imanuelle neemt alle schuld op zich en daarom is de kans zeer aanwezig dat ze (voor meerdere jaren) de cel ingaat. Momenteel wacht ze haar lot in vrijheid af, nadat ze op borgtocht is vrijgelaten. Eerder liet de actrice nog weten dat ze de drugs bij zich had om zich voor te bereiden op een filmrol. Bekijk het hele interview met Schildkamp over de rechtszaak rond Imanuelle Grives in bovenstaande video. Gevangenis Imanuelle Grives is middeleeuwse hel van paar vierkante meter Bekijk deze video » Imanuelle Grives betaalt borgsom van 5000 euro en wacht rechtzaak in vrijheid af Bekijk deze video »
Entertainment :
Imanuelle Grives voor de rechter: wat wordt haar straf in drugszaak?

De rechtszaak rond Imanuelle Grives gaat vandaag van start. De actrice werd in juli met meer dan 100 Xtc-pillen, cocaïne en ketamine gepakt op het Belgische dancefestival Tomorrowland.

Naar de gevangenis?
Verslaggever Victor Schildkamp vertelt in bovenstaande video meer over deze zaak. Imanuelle neemt alle schuld op zich en daarom is de kans zeer aanwezig dat ze (voor meerdere jaren) de cel ingaat. Momenteel wacht ze haar lot in vrijheid af, nadat ze op borgtocht is vrijgelaten. Eerder liet de actrice nog weten dat ze de drugs bij zich had om zich voor te bereiden op een filmrol.

Bekijk het hele interview met Schildkamp over de rechtszaak rond Imanuelle Grives in bovenstaande video.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Imanuelle Grives voor de rechter: wat wordt haar straf in drugszaak? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV