Livestream Mud Masters 2019 in Biddinghuizen (Flevoland)

Livestream Mud Masters 2019 in Biddinghuizen (Flevoland)

Livestream <em>Mud Masters 2019</em> in Biddinghuizen (Flevoland) Kijk hierboven LIVE mee bij Mud Masters 2019 vanaf zaterdag 21 september, 09.00 uur. Het fenomeen van de Obstacle Run heeft de afgelopen jaren in hoog tempo aan populariteit gewonnen in Nederland. Duizenden mensen gaan maar wat graag tot het uiterste op een modderige stormbaan. Op zaterdag 21 september strijkt de Mud Masters Obstacle Run neer in Biddinghuizen, Flevoland. Grenzen verleggenDe organisatie van de Mud Masters Obstacle Runs wil de zware hindernisbanen voor iedereen toegankelijk maken. Daarom zijn er meerdere afstanden beschikbaar, variërend van zes tot zestien kilometer. Het gaat hierbij niet om winnen: het doel is om samen met je vrienden of familie de obstakels te overwinnen en samen de finish te halen. Kijk hierboven LIVE mee bij Mud Masters 2019. Kim-Lian van der Meij en Viktor Brand presenteren Helden door de Modder VIPS Bekijk deze video » Helden door de modder VIPS: Ferry Doedens weet niet dat hij vies gaat worden Bekijk deze video »
Live :
Livestream Mud Masters 2019 in Biddinghuizen (Flevoland)

Kijk hierboven LIVE mee bij Mud Masters 2019 vanaf zaterdag 21 september, 09.00 uur.

Het fenomeen van de Obstacle Run heeft de afgelopen jaren in hoog tempo aan populariteit gewonnen in Nederland. Duizenden mensen gaan maar wat graag tot het uiterste op een modderige stormbaan. Op zaterdag 21 september strijkt de Mud Masters Obstacle Run neer in Biddinghuizen, Flevoland.

Grenzen verleggen
De organisatie van de Mud Masters Obstacle Runs wil de zware hindernisbanen voor iedereen toegankelijk maken. Daarom zijn er meerdere afstanden beschikbaar, variërend van zes tot zestien kilometer. Het gaat hierbij niet om winnen: het doel is om samen met je vrienden of familie de obstakels te overwinnen en samen de finish te halen.

Kijk hierboven LIVE mee bij Mud Masters 2019.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Livestream Mud Masters 2019 in Biddinghuizen (Flevoland) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV