Love Island-winnaars Denzel en Aleksandra nog steeds dolgelukkig samen

Love Island-winnaars Denzel en Aleksandra nog steeds dolgelukkig samen

<em>Love Island</em>-winnaars Denzel en Aleksandra nog steeds dolgelukkig samen Aleksandra en Denzel zijn als winnaars uit de bus gekomen bij Love Island. De twee vertellen in bovenstaande video dat ze nu, zo'n twee maanden na de finale, nog steeds dolgelukkig zijn samen. Zij en andere deelnemers van Love Island vertellen meer over hun avonturen na het realityprogramma in een reünie, die vanaf vandaag te zien is bij Videoland. Love Island-drama: Sebastiana verklaart liefdesbreuk met Martin Bekijk deze video » Het is definitief: Monica Geuze presenteert nieuwe seizoen van Love Island Bekijk deze video »

Aleksandra en Denzel zijn als winnaars uit de bus gekomen bij Love Island. De twee vertellen in bovenstaande video dat ze nu, zo'n twee maanden na de finale, nog steeds dolgelukkig zijn samen. Zij en andere deelnemers van Love Island vertellen meer over hun avonturen na het realityprogramma in een reünie, die vanaf vandaag te zien is bij Videoland.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Love Island-winnaars Denzel en Aleksandra nog steeds dolgelukkig samen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV