Sander Schimmelpenninck blikt vooruit op terugkeer Dragons’ Den

Sander Schimmelpenninck blikt vooruit op terugkeer Dragons’ Den

<em>Sander Schimmelpenninck</em> blikt vooruit op terugkeer <em>Dragons’ Den</em> Dragons’ Den keert terug op televisie en Sander Schimmelpenninck gaat het programma presenteren. Deelnemers komen in de show ideeën pitchen, waarop topondernemers besluiten of ze gaan investeren of niet. “Je wil een schaalbaar product, ik denk dat dat het voornaamste zal zijn waar de investeerders op gaan letten”, geeft Schimmelpenninck in bovenstaande video mee als tip. De opvolgers gemist? Sipko van de Lageweg vangt paardensperma Bekijk deze video » Moeten kroongetuigen volledige anonimiteit krijgen? Bekijk deze video »
TV :
Sander Schimmelpenninck blikt vooruit op terugkeer Dragons’ Den

Dragons’ Den keert terug op televisie en Sander Schimmelpenninck gaat het programma presenteren. Deelnemers komen in de show ideeën pitchen, waarop topondernemers besluiten of ze gaan investeren of niet. “Je wil een schaalbaar product, ik denk dat dat het voornaamste zal zijn waar de investeerders op gaan letten”, geeft Schimmelpenninck in bovenstaande video mee als tip.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sander Schimmelpenninck blikt vooruit op terugkeer Dragons’ Den of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV