Eva Jinek kan ogen niet geloven: Eric Wiebes peutert in zijn neus

Eva Jinek kan ogen niet geloven: Eric Wiebes peutert in zijn neus

<em>Eva Jinek</em> kan ogen niet geloven: <em>Eric Wiebes</em> peutert in zijn neus De Algemene Beschouwingen leiden niet alleen tot harde confrontaties in de Tweede Kamer, maar ook tot hilariteit bij fanatieke politiek-watchers. Zo zag Kees van Amstel hoe minister Eric Wiebes in zijn neus peuterde. Eva Jinek kan haar ogen niet geloven. Jesse KlaverOok GroenLinks-voorman Jesse Klaver viel op bij Van Amstel. Volgens de cabaretier was Klaver erg onrustig en aanwezig: hij zat te lopen, te pulken, te lachen... Bovendien lijkt Klaver zijn neus te gebruiken als stressbal. Dat was wel wat anders dan Wiebes: die zat balletjes te draaien in zijn neus. "Hij dacht: in Groningen mag ik niet meer boren." Bekijk het hele fragment hierboven. Geert Wilders valt Mark Rutte keihard aan: "Zoek een leuke vriendin!" Bekijk deze video » Thierry Baudet uitgelachen in Tweede Kamer na beschuldiging aan Jesse Klaver Bekijk deze video » Jesse Klaver ‘loser van partij’ omdat hij nooit drugs gebruikte Bekijk deze video » Mark Rutte weigert een lastenverlaging te beloven voor volgend jaar Bekijk deze video »
Talkshow :
Eva Jinek kan ogen niet geloven: Eric Wiebes peutert in zijn neus

De Algemene Beschouwingen leiden niet alleen tot harde confrontaties in de Tweede Kamer, maar ook tot hilariteit bij fanatieke politiek-watchers. Zo zag Kees van Amstel hoe minister Eric Wiebes in zijn neus peuterde. Eva Jinek kan haar ogen niet geloven.

Jesse Klaver
Ook GroenLinks-voorman Jesse Klaver viel op bij Van Amstel. Volgens de cabaretier was Klaver erg onrustig en aanwezig: hij zat te lopen, te pulken, te lachen... Bovendien lijkt Klaver zijn neus te gebruiken als stressbal. Dat was wel wat anders dan Wiebes: die zat balletjes te draaien in zijn neus. "Hij dacht: in Groningen mag ik niet meer boren."

Bekijk het hele fragment hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Eva Jinek kan ogen niet geloven: Eric Wiebes peutert in zijn neus of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV