Koningin Máxima bezoekt Apeldoorn voor gesprek met Gelderse ondernemers

Koningin Máxima bezoekt Apeldoorn voor gesprek met Gelderse ondernemers

<em>Koningin Máxima</em> bezoekt Apeldoorn voor gesprek met Gelderse ondernemers Prinsjesdag is nog maar net voorbij, maar koningin Máxima blijft niet stil zitten. Vandaag bezocht ze Apeldoorn, waar ze een evenement van nlgroeit bijwoonde. Via dit platform helpen ondernemers elkaar om zich verder te ontwikkelen. De koningin ging in Apeldoorn in gesprek met een aantal van die Gelderse ondernemers. Bekijk de beelden hierboven. Willem-Alexander en Máxima maken op Prinsjesdag indruk met baard en jurk Bekijk deze video » Terugkijken: hele troonrede 2019 van koning Willem-Alexander Bekijk deze video » Compilatie Lucky TV: Prinsjesdag met Willy & Max Bekijk deze video »
Royals :
Koningin Máxima bezoekt Apeldoorn voor gesprek met Gelderse ondernemers

Prinsjesdag is nog maar net voorbij, maar koningin Máxima blijft niet stil zitten. Vandaag bezocht ze Apeldoorn, waar ze een evenement van nlgroeit bijwoonde. Via dit platform helpen ondernemers elkaar om zich verder te ontwikkelen. De koningin ging in Apeldoorn in gesprek met een aantal van die Gelderse ondernemers.

Bekijk de beelden hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Koningin Máxima bezoekt Apeldoorn voor gesprek met Gelderse ondernemers of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV