Gerrit uit Utopia verrast door bezoek van koning Willem-Alexander

Gerrit uit Utopia verrast door bezoek van koning Willem-Alexander

Gerrit uit <em>Utopia</em> verrast door bezoek van <em>koning Willem-Alexander</em> Gerrit zit inmiddels alweer vijftien maanden in Utopia. Dat jubileum werd gevierd met een bijzonder bezoek: niemand minder dan koning Willem-Alexander kwam, op de klanken van het Wilhelmus, Utopia binnenstappen. Het was natuurlijk niet de echte koning, maar slechts een imitator. Bekijk de beelden van het bezoek van koning Willem-Alexander aan Utopia hierboven. Bewoners Utopia in tranen na schokkend nieuws uit zwarte envelop Bekijk deze video » Romy Koldenhof teneergeslagen over het einde van Utopia Bekijk deze video » Utopia: ongeneeslijk zieke Cees Kamer verrast met feest: "Ik ben er stil van" Bekijk deze video »
Autosport :
Gerrit uit Utopia verrast door bezoek van koning Willem-Alexander

Gerrit zit inmiddels alweer vijftien maanden in Utopia. Dat jubileum werd gevierd met een bijzonder bezoek: niemand minder dan koning Willem-Alexander kwam, op de klanken van het Wilhelmus, Utopia binnenstappen. Het was natuurlijk niet de echte koning, maar slechts een imitator.

Bekijk de beelden van het bezoek van koning Willem-Alexander aan Utopia hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gerrit uit Utopia verrast door bezoek van koning Willem-Alexander of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV