Weg met de grote billen en borsten van Instagramsterren

Weg met de grote billen en borsten van Instagramsterren

Weg met de grote billen en borsten van Instagramsterren Er komt een einde aan de onrealistische schoonheidsidealen op Instagram. Het social media platform heeft een nieuwe regel gemaakt reclame voor plastische chirurgie of supplementen verboden maakt. Het feit dat er veel jonge mensen en kinderen op het platform zitten woog zwaar mee in de beslissing. Bekijk hierboven het hele RTL Boulevard fragment Marijke Helwegen trekt pruik af voor ogen publiek Bekijk deze video » Bekijk hoe criminelen uiterlijk aanpassen om uit handen te blijven van politie Bekijk deze video » Agent 'Robert' kan een crimineel uit duizenden herkennen Bekijk deze video »
Entertainment :
Weg met de grote billen en borsten van Instagramsterren

Er komt een einde aan de onrealistische schoonheidsidealen op Instagram. Het social media platform heeft een nieuwe regel gemaakt reclame voor plastische chirurgie of supplementen verboden maakt. Het feit dat er veel jonge mensen en kinderen op het platform zitten woog zwaar mee in de beslissing.

Bekijk hierboven het hele RTL Boulevard fragment


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Weg met de grote billen en borsten van Instagramsterren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier