Peter R. de Vries en John van den Heuvel boos op justitie na moord op Derk Wiersum

Peter R. de Vries en John van den Heuvel boos op justitie na moord op Derk Wiersum

<em>Peter R. de Vries</em> en <em>John van den Heuvel</em> boos op justitie na moord op <em>Derk Wiersum</em> __De zoektocht naar de moordenaar van Derk Wiersum gaat door. John van den Heuvel en Peter R. de Vries geven hun kijk op de zaak en de nasleep ervan. John is vooral niet tevreden over de handelingen van justitie.__John van den HeuvelVan den Heuvel is verbaast dat justitie zegt dat ze dit niet zagen aankomen. Volgens hem is het gebrek aan informatie over de zaak ook onzin. "Iedere kleuter had dit kunnen bedenken" Bekijk hierboven het hele fragment Na shock komt woede in de zaak van Derk Wiersum Bekijk deze video » Advocaten krijgen meer bescherming als gevolg van de moord op Derk Wiersum Bekijk deze video »
Misdaad :
Peter R. de Vries en John van den Heuvel boos op justitie na moord op Derk Wiersum

__De zoektocht naar de moordenaar van Derk Wiersum gaat door. John van den Heuvel en Peter R. de Vries geven hun kijk op de zaak en de nasleep ervan. John is vooral niet tevreden over de handelingen van justitie.
__
John van den Heuvel
Van den Heuvel is verbaast dat justitie zegt dat ze dit niet zagen aankomen. Volgens hem is het gebrek aan informatie over de zaak ook onzin. "Iedere kleuter had dit kunnen bedenken"

Bekijk hierboven het hele fragment

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Peter R. de Vries en John van den Heuvel boos op justitie na moord op Derk Wiersum of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV