Discussie over Derk Wiersum tijdens de Algemene Beschouwing

Discussie over Derk Wiersum tijdens de Algemene Beschouwing

Discussie over <em>Derk Wiersum</em> tijdens de <em>Algemene Beschouwing</em> Vandaag (19 september) was de tweede dag van de Algemene Beschouwingen. Premier Rutte begint de dag met een toespraak over Derk Wiersum. Wilders haakt hier meteen op in door te zeggen dat het gezag weg is bij de regeringen. "We hadden veel meer kunnen en moeten doen" Bekijk hierboven het hele fragment uit De Wereld Draait Door over de tweede dag van de Algemene Beschouwingen Advocaten krijgen meer bescherming als gevolg van de moord op Derk Wiersum Bekijk deze video » Peter R. de Vries en John van den Heuvel boos op justitie na moord op Derk Wiersum Bekijk deze video » Geert Wilders over de mocro-maffia: "Ze worden iedere dag gewelddadiger" Bekijk deze video »
Politiek :
Discussie over Derk Wiersum tijdens de Algemene Beschouwing

Vandaag (19 september) was de tweede dag van de Algemene Beschouwingen. Premier Rutte begint de dag met een toespraak over Derk Wiersum. Wilders haakt hier meteen op in door te zeggen dat het gezag weg is bij de regeringen. "We hadden veel meer kunnen en moeten doen"

Bekijk hierboven het hele fragment uit De Wereld Draait Door over de tweede dag van de Algemene Beschouwingen

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Discussie over Derk Wiersum tijdens de Algemene Beschouwing of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV