Minister Grapperhaus wil beloning voor tips over moord Derk Wiersum hoger maken

Minister Grapperhaus wil beloning voor tips over moord Derk Wiersum hoger maken

Minister Grapperhaus wil <em>beloning</em> voor tips over moord <em>Derk Wiersum</em> hoger maken Misdaadverslaggever Peter R. de Vries is van mening dat de 100.000 euro die het kabinet uitlooft aan tipgevers over de moord op Derk Wiersum "een fooi". Minister Ferdinand Grapperhaus van Justitie en Veiligheid lijkt het daarmee eens te zijn en de beloning te willen verhogen. Toch is De Vries nog steeds kritisch: "Ze lopen achter de feiten aan." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Emoties lopen over bij Peter R de Vries als hij over Derk Wiersum praat Bekijk deze video » Peter R. de Vries boos over ‘fooi’ 100.000 euro voor tip Ridouan Taghi Bekijk deze video » Peter R. de Vries en John van den Heuvel boos op justitie na moord op Derk Wiersum Bekijk deze video » Peter R. de Vries vergelijkt de moord op Derk Wiersum met die van Pim Fortuyn Bekijk deze video »
Talkshow :
Minister Grapperhaus wil beloning voor tips over moord Derk Wiersum hoger maken

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries is van mening dat de 100.000 euro die het kabinet uitlooft aan tipgevers over de moord op Derk Wiersum "een fooi". Minister Ferdinand Grapperhaus van Justitie en Veiligheid lijkt het daarmee eens te zijn en de beloning te willen verhogen. Toch is De Vries nog steeds kritisch: "Ze lopen achter de feiten aan."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Minister Grapperhaus wil beloning voor tips over moord Derk Wiersum hoger maken of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV