Bijzonder: Nederlandse Madelief Termaten is superster in Zweden dankzij Idols

Bijzonder: Nederlandse Madelief Termaten is superster in Zweden dankzij Idols

Bijzonder: Nederlandse <em>Madelief Termaten</em> is superster in Zweden dankzij <em>Idols</em> Een opmerkelijk verhaal uit Zweden. De 17-jarige Nederlandse Madelief Termaten is daar opeens ongekend populair door haar deelname aan de Zweedse versie van Idols. "Je wordt hier echt behandeld als een soort van superstar!" vertelt de enthousiaste tiener. KwartfinaleNaar eigen zeggen is het nu een kwestie van "living the dream", en is het allemaal maar moeilijk te beseffen hoe snel het gaat. Tijdens haar eerste auditie maakte Madelief meteen indruk op de jury, die haar beloonde met vier 'ja's': een glansrijke doortocht naar de volgende ronde. Ze staat nu in de kwartfinale, maar droomt al van meer: "Rihanna, Beyoncé, Lady Gaga... Die carrières die hun nu hebben, dat is mijn goal." Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Groeten Uit 19xx gemist? Roy Donders over de foute audities van Idols Bekijk deze video »
Muziek :
Bijzonder: Nederlandse Madelief Termaten is superster in Zweden dankzij Idols

Een opmerkelijk verhaal uit Zweden. De 17-jarige Nederlandse Madelief Termaten is daar opeens ongekend populair door haar deelname aan de Zweedse versie van Idols. "Je wordt hier echt behandeld als een soort van superstar!" vertelt de enthousiaste tiener.

Kwartfinale
Naar eigen zeggen is het nu een kwestie van "living the dream", en is het allemaal maar moeilijk te beseffen hoe snel het gaat. Tijdens haar eerste auditie maakte Madelief meteen indruk op de jury, die haar beloonde met vier 'ja's': een glansrijke doortocht naar de volgende ronde. Ze staat nu in de kwartfinale, maar droomt al van meer: "Rihanna, Beyoncé, Lady Gaga... Die carrières die hun nu hebben, dat is mijn goal."

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bijzonder: Nederlandse Madelief Termaten is superster in Zweden dankzij Idols of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV