"De moordenaar van Derk Wiersum is geronseld door criminelen"

"De moordenaar van Derk Wiersum is geronseld door criminelen"

&quot;De moordenaar van <em>Derk Wiersum</em> is geronseld door criminelen&quot; De moord op strafrechtadvocaat Derk Wiersum houdt de gemoederen flink bezig. Een ander schokkend aspect aan de liquidatie is het signalement van de dader: een jongen van tussen de 16 en 20 jaar. Sofyan Mbarki van de PvdA heeft hier ervaring mee: "Ik noem het bijna ronselpraktijken. Ze krijgen een leuke jas, maar op een gegeven moment moet je een wederdienst leveren." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Peter R. de Vries en John van den Heuvel boos op justitie na moord op Derk Wiersum Bekijk deze video » Minister Grapperhaus wil beloning voor tips over moord Derk Wiersum hoger maken Bekijk deze video » Peter R. de Vries vergelijkt de moord op Derk Wiersum met die van Pim Fortuyn Bekijk deze video »
Misdaad :
"De moordenaar van Derk Wiersum is geronseld door criminelen"

De moord op strafrechtadvocaat Derk Wiersum houdt de gemoederen flink bezig. Een ander schokkend aspect aan de liquidatie is het signalement van de dader: een jongen van tussen de 16 en 20 jaar. Sofyan Mbarki van de PvdA heeft hier ervaring mee: "Ik noem het bijna ronselpraktijken. Ze krijgen een leuke jas, maar op een gegeven moment moet je een wederdienst leveren."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op "De moordenaar van Derk Wiersum is geronseld door criminelen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV