Bed & Breakfast

Bed & Breakfast

Bed & Breakfast In deze aflevering van Bed & Breakfast uit wordt er gelogeerd in Noord-Brabant. Knuffelsessie met varkensDe b&b-houders logeren als eerste bij Marlieke en Jack. Zij namen de bed & breakfast over waar ze ooit hun huwelijksnacht doorbrachten. Ze nemen hun gasten mee naar een knuffelsessie met varkens. GrottenAnita en Peter bouwden in Limburg een oude school om tot bed & breakfast; kijkend over de heuvels en met uitzicht op de kerk. Samen met hun gasten bezoeken ze de Mergelgrotten die zo kenmerkend zijn voor het gebied. ThemakamersTot slot wordt er ook geslapen en ontbeten bij Tim en Nicole. De twee lieten in hun achtertuin een bed & breakfast bouwen en met hulp van een interieurstylist kwamen de opvallende themakamers tot stand. :[broadcast:videos](ids:"103213" title:"")
Uitzending :

In deze aflevering van Bed & Breakfast uit wordt er gelogeerd in Noord-Brabant.

Knuffelsessie met varkens
De b&b-houders logeren als eerste bij Marlieke en Jack. Zij namen de bed & breakfast over waar ze ooit hun huwelijksnacht doorbrachten. Ze nemen hun gasten mee naar een knuffelsessie met varkens.

Grotten
Anita en Peter bouwden in Limburg een oude school om tot bed & breakfast; kijkend over de heuvels en met uitzicht op de kerk. Samen met hun gasten bezoeken ze de Mergelgrotten die zo kenmerkend zijn voor het gebied.

Themakamers
Tot slot wordt er ook geslapen en ontbeten bij Tim en Nicole. De twee lieten in hun achtertuin een bed & breakfast bouwen en met hulp van een interieurstylist kwamen de opvallende themakamers tot stand.

:[broadcast:videos](ids:"103213" title:"")

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bed & Breakfast of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV