Bed & Breakfast in Noord-Brabant en Limburg gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bed & Breakfast in Noord-Brabant en Limburg gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bed & Breakfast in Noord-Brabant en Limburg gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Bed & Breakfast uit wordt er gelogeerd in Noord-Brabant. Knuffelsessie met varkensDe b&b-houders logeren als eerste bij Marlieke en Jack. Zij namen de bed & breakfast over waar ze ooit hun huwelijksnacht doorbrachten. Ze nemen hun gasten mee naar een knuffelsessie met varkens. GrottenAnita en Peter bouwden in Limburg een oude school om tot bed & breakfast; kijkend over de heuvels en met uitzicht op de kerk. Samen met hun gasten bezoeken ze de Mergelgrotten die zo kenmerkend zijn voor het gebied. ThemakamersTot slot wordt er ook geslapen en ontbeten bij Tim en Nicole. De twee lieten in hun achtertuin een bed & breakfast bouwen en met hulp van een interieurstylist kwamen de opvallende themakamers tot stand. Laatste aflevering Denkend aan Holland: André en Janny gaan fietsen Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In deze aflevering van Bed & Breakfast uit wordt er gelogeerd in Noord-Brabant.

Knuffelsessie met varkens
De b&b-houders logeren als eerste bij Marlieke en Jack. Zij namen de bed & breakfast over waar ze ooit hun huwelijksnacht doorbrachten. Ze nemen hun gasten mee naar een knuffelsessie met varkens.

Grotten
Anita en Peter bouwden in Limburg een oude school om tot bed & breakfast; kijkend over de heuvels en met uitzicht op de kerk. Samen met hun gasten bezoeken ze de Mergelgrotten die zo kenmerkend zijn voor het gebied.

Themakamers
Tot slot wordt er ook geslapen en ontbeten bij Tim en Nicole. De twee lieten in hun achtertuin een bed & breakfast bouwen en met hulp van een interieurstylist kwamen de opvallende themakamers tot stand.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Bed & Breakfast
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bed & Breakfast of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV