Een bezeten wereld. Nederland tussen de oorlogen

Een bezeten wereld. Nederland tussen de oorlogen

Een bezeten wereld. Nederland tussen de oorlogen Deze aflevering staan vreemdelingen centraal in de historische docureeks over het turbulente leven in de jaren 20 en de toenemende angst voor ontsporing in de jaren 30 van Nederland. AfleveringenHet is de vierde van zes afleveringen, die elke vrijdag rond 21:10 uur te zien zijn op NPO 2. CrisisNederland kent begin 20ste eeuw een groeiend aantal vreemdelingen: Chinezen, Belgen, Duitsers en Surinamers. Maar als in de jaren 30 de crisis losbreekt, wordt de stemming grimmiger. JodenEn wanneer joodse vluchtelingen uit Duitsland massaal hun toevlucht in Nederland zoeken, gaan de grenzen dicht. :[broadcast:videos](ids:"86075" title:"")
Uitzending :

Deze aflevering staan vreemdelingen centraal in de historische docureeks over het turbulente leven in de jaren 20 en de toenemende angst voor ontsporing in de jaren 30 van Nederland.

Afleveringen
Het is de vierde van zes afleveringen, die elke vrijdag rond 21:10 uur te zien zijn op NPO 2.

Crisis
Nederland kent begin 20ste eeuw een groeiend aantal vreemdelingen: Chinezen, Belgen, Duitsers en Surinamers. Maar als in de jaren 30 de crisis losbreekt, wordt de stemming grimmiger.

Joden
En wanneer joodse vluchtelingen uit Duitsland massaal hun toevlucht in Nederland zoeken, gaan de grenzen dicht.

:[broadcast:videos](ids:"86075" title:"")

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Een bezeten wereld. Nederland tussen de oorlogen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV