'Hypocriete' Justin Trudeau zeer aangeslagen door 'blackface'-incident

'Hypocriete' Justin Trudeau zeer aangeslagen door 'blackface'-incident

'Hypocriete' <em>Justin Trudeau</em> zeer aangeslagen door 'blackface'-incident De Canadese premier Justin Trudeau zit in een penibele situatie, nu er foto's naar buiten zijn gekomen waarop hij in 'blackface' afgebeeld staat - met zwarte make-up. Volgens critici is de liberale politicus een 'hypocriet'. Een zichtbaar aangeslagen Trudeau biedt zijn excuses aan: "Ik wist toen niet dat het zo kwetsend voor mensen is." Bekijk de beelden van de aangeslagen Justin Trudeau hierboven. Canadese premier Justin Trudeau biedt excuses aan voor racistische foto Bekijk deze video »
Buitenland :
'Hypocriete' Justin Trudeau zeer aangeslagen door 'blackface'-incident

De Canadese premier Justin Trudeau zit in een penibele situatie, nu er foto's naar buiten zijn gekomen waarop hij in 'blackface' afgebeeld staat - met zwarte make-up. Volgens critici is de liberale politicus een 'hypocriet'. Een zichtbaar aangeslagen Trudeau biedt zijn excuses aan: "Ik wist toen niet dat het zo kwetsend voor mensen is."

Bekijk de beelden van de aangeslagen Justin Trudeau hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 'Hypocriete' Justin Trudeau zeer aangeslagen door 'blackface'-incident of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV