Enorme brand Tilburg: vier bedrijfspanden staan in lichterlaaie

Enorme brand Tilburg: vier bedrijfspanden staan in lichterlaaie

<em>Enorme brand Tilburg</em>: vier bedrijfspanden staan in lichterlaaie In de nacht van donderdag op vrijdag is er een enorme brand uitgebroken aan de Kroonstraat in Tilburg. Vier bedrijfspanden staan in lichterlaaie, met vlammen die soms wel veertig meter hoog worden. Grote brand Tilburg: omwonenden zijn aangeslagen Bekijk deze video » NL-AlertEr is inmiddels een NL-Alert-bericht uitgegaan naar de omgeving, met de oproep om ramen en deuren gesloten te houden. De vier panden die in brand staan zijn onder meer van bakkerij Maitre Paul, Vollenhoven Olie Technologie en Frank van de Wijgert Partijhandel. Ook zijn er explosies gehoord. De brandweer krijgt bij het blussen hulp van de luchtmacht. Bekijk de beelden van de brand in Tilburg hierboven. Zwangere vrouw overleden na in brand te zijn gestoken door echtgenoot Bekijk deze video » Politie licht de dood van de twee 9-jarige kinderen bij de brand in Strijbeek toe Bekijk deze video » Twee kinderen omgekomen bij brand Strijbeek Bekijk deze video »
Nieuws :
Enorme brand Tilburg: vier bedrijfspanden staan in lichterlaaie

In de nacht van donderdag op vrijdag is er een enorme brand uitgebroken aan de Kroonstraat in Tilburg. Vier bedrijfspanden staan in lichterlaaie, met vlammen die soms wel veertig meter hoog worden.

NL-Alert
Er is inmiddels een NL-Alert-bericht uitgegaan naar de omgeving, met de oproep om ramen en deuren gesloten te houden. De vier panden die in brand staan zijn onder meer van bakkerij Maitre Paul, Vollenhoven Olie Technologie en Frank van de Wijgert Partijhandel. Ook zijn er explosies gehoord. De brandweer krijgt bij het blussen hulp van de luchtmacht.

Bekijk de beelden van de brand in Tilburg hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Enorme brand Tilburg: vier bedrijfspanden staan in lichterlaaie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV