Kijk LIVE naar herdenking Operatie Market Garden

Kijk LIVE naar herdenking Operatie Market Garden

Kijk hierboven LIVE mee bij de herdenking van Operatie Market Garden op zaterdag 21 september, vanaf 10.45 uur.

Het was op 17 september precies 75 jaar geleden dat de grootschalige militaire operatie Market Garden werd ingezet, die als doel had heel Nederland in hoog tempo te bevrijden. Het liep echter anders. De operatie wordt groots herdacht op de Ginkelse Heide.

Bevrijding
De herdenking staat in het teken van 75 jaar bevrijding. In september 1944 wisten de geallieerden een groot deel van Zuid-Nederland namelijk al te bevrijden. Doordat operatie Market Garden voor een deel mislukte, zeker na de Slag om Arnhem, moest het noordelijke gedeelte van ons land nog een helse hongerwinter doormaken.

Bekijk hieronder beelden van Operatie Market Garden.

Kijk LIVE naar <em>herdenking Operatie Market Garden</em> Kijk hierboven LIVE mee bij de herdenking van Operatie Market Garden op zaterdag 21 september, vanaf 10.45 uur. Het was op 17 september precies 75 jaar geleden dat de grootschalige militaire operatie Market Garden werd ingezet, die als doel had heel Nederland in hoog tempo te bevrijden. Het liep echter anders. De operatie wordt groots herdacht op de Ginkelse Heide. Beelden Airborne 75 - Ginkelse Heide Ede Bekijk deze video » BevrijdingDe herdenking staat in het teken van 75 jaar bevrijding. In september 1944 wisten de geallieerden een groot deel van Zuid-Nederland namelijk al te bevrijden. Doordat operatie Market Garden voor een deel mislukte, zeker na de Slag om Arnhem, moest het noordelijke gedeelte van ons land nog een helse hongerwinter doormaken. Bekijk hieronder beelden van Operatie Market Garden.
Live :
Kijk LIVE naar herdenking Operatie Market Garden
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar herdenking Operatie Market Garden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV