"Van de verkeerde kant"-grap Dennis van der Geest blijkt in scène gezet

"Van de verkeerde kant"-grap Dennis van der Geest blijkt in scène gezet

&quot;Van de verkeerde kant&quot;-grap <em>Dennis van der Geest</em> blijkt in scène gezet Onlangs kwam Dennis van der Geest in het nieuws, toen hij in De wereld rond met 80-jarigen een misplaatste grap maakte over "van de verkeerde kant" zijn. Nu beweert Van der Geest zelf dat het allemaal in scène is gezet. René van der Gijp lacht hard om Dennis van der Geest DumpertHet grapje stamt namelijk uit een oud filmpje van Dumpert, waarin precies dezelfde conversatie te zien is. Daarin vertelt een oudere over iemand die "van de verkeerde kant" is, waarop de interviewer vraagt: "Was hij homo?" Dat blijkt niet het geval: het gaat hier om een NSB'er, die tijdens de oorlog "van de verkeerde kant" was. Bekijk het fragment uit de radioshow van Veronica Inside hierboven. Dennis van der Geest over De wereld rond met 80-jarigen: "Techno Ted wordt de lieveling" Bekijk deze video » De Wereld Rond Met 80-Jarigen: bekijk voorproefje nieuw seizoen Bekijk deze video »
Entertainment :
"Van de verkeerde kant"-grap Dennis van der Geest blijkt in scène gezet

Onlangs kwam Dennis van der Geest in het nieuws, toen hij in De wereld rond met 80-jarigen een misplaatste grap maakte over "van de verkeerde kant" zijn. Nu beweert Van der Geest zelf dat het allemaal in scène is gezet.

Dumpert
Het grapje stamt namelijk uit een oud filmpje van Dumpert, waarin precies dezelfde conversatie te zien is. Daarin vertelt een oudere over iemand die "van de verkeerde kant" is, waarop de interviewer vraagt: "Was hij homo?" Dat blijkt niet het geval: het gaat hier om een NSB'er, die tijdens de oorlog "van de verkeerde kant" was.

Bekijk het fragment uit de radioshow van Veronica Inside hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op "Van de verkeerde kant"-grap Dennis van der Geest blijkt in scène gezet of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV