Angela de Jong is keihard over talkshow Beau: "Het is elke avond geforceerd"

Angela de Jong is keihard over talkshow Beau: "Het is elke avond geforceerd"

<em>Angela de Jong</em> is keihard over talkshow <em>Beau</em>: &quot;Het is elke avond geforceerd&quot; Angela de Jong heeft de talkshow van Beau een paar weken aangekeken, en is klaar om er een ongezouten mening over te geven. Volgens De Jong komt het elke avond veel te geforceerd over: "Het wordt allemaal wel heel erg bedacht, hij moet het nu hebben van de gimmicks." MoeilijkDe Jong is de eerste om toe te geven dat Beau van Erven Dorens het moeilijk heeft, want RTL is het tijdslot waar hij nu zit behoorlijk kwijt geraakt. Ze is echter van mening dat RTL nooit af had moeten stappen van het "Summer Night"-format dat Van Erven Dorens eerder presenteerde. "Nu speelt hij een soort talkshowhost, met zijn stand-up aan het begin van de uitzending." Bekijk de volledige mening van Angela de Jong over Beau hierboven. Angela de Jong over talkshow Beau: "Er moet een tafel in" Bekijk deze video » Angela de Jong zag zenuwachtige en ongemakkelijke Beau van Erven Dorens Bekijk deze video » Chantal Janzen gaat talkshowtafel Beau te lijf Bekijk deze video »
TV :
Angela de Jong is keihard over talkshow Beau: "Het is elke avond geforceerd"

Angela de Jong heeft de talkshow van Beau een paar weken aangekeken, en is klaar om er een ongezouten mening over te geven. Volgens De Jong komt het elke avond veel te geforceerd over: "Het wordt allemaal wel heel erg bedacht, hij moet het nu hebben van de gimmicks."

Moeilijk
De Jong is de eerste om toe te geven dat Beau van Erven Dorens het moeilijk heeft, want RTL is het tijdslot waar hij nu zit behoorlijk kwijt geraakt. Ze is echter van mening dat RTL nooit af had moeten stappen van het "Summer Night"-format dat Van Erven Dorens eerder presenteerde. "Nu speelt hij een soort talkshowhost, met zijn stand-up aan het begin van de uitzending."

Bekijk de volledige mening van Angela de Jong over Beau hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong is keihard over talkshow Beau: "Het is elke avond geforceerd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV