Angela de Jong vindt dat RTL zich "dood moet schamen" voor nieuwe programma's

Angela de Jong vindt dat RTL zich "dood moet schamen" voor nieuwe programma's

<em>Angela de Jong</em> vindt dat RTL zich &quot;dood moet schamen&quot; voor <em>nieuwe programma's</em> Angela de Jong neemt de start van het nieuwe tv-seizoen van RTL door, en komt tot de conclusie dat er weinig verheffends bij zit. Sterker nog: de tv-columniste vindt dat de zender zich "dood moet schamen". Je kent me toch, schat?De toorn van De Jong is vooral gewekt door het programma Je kent me toch, schat?, dat ze "infantiel" noemt en dat volgens haar misschien wel "een moetje" is. Ook de andere programma's moeten het ontgelden: Ver van huis is "een soort veredeld Groeten uit de rimboe, het door Humberto Tan gepresenteerde The Repair Shop is "heel geforceerd"... Volgens De Jong is het belangrijkste euvel dat de kijker wordt onderschat. Bekijk het fragment waarin Angela de Jong haar mening geeft hierboven. Angela de Jong: "Ik vrees dat Dancing With the Stars verliest van Beste Zangers en Ik hou van Holland" Bekijk deze video » Angela de Jong: Succes Ranking The Stars komt alleen door Martien Meiland Bekijk deze video » Chantal Janzen gaat talkshowtafel Beau te lijf Bekijk deze video » Angela de Jong is keihard over talkshow Beau: "Het is elke avond geforceerd" Bekijk deze video »
TV :
Angela de Jong vindt dat RTL zich "dood moet schamen" voor nieuwe programma's

Angela de Jong neemt de start van het nieuwe tv-seizoen van RTL door, en komt tot de conclusie dat er weinig verheffends bij zit. Sterker nog: de tv-columniste vindt dat de zender zich "dood moet schamen".

Je kent me toch, schat?
De toorn van De Jong is vooral gewekt door het programma Je kent me toch, schat?, dat ze "infantiel" noemt en dat volgens haar misschien wel "een moetje" is. Ook de andere programma's moeten het ontgelden: Ver van huis is "een soort veredeld Groeten uit de rimboe, het door Humberto Tan gepresenteerde The Repair Shop is "heel geforceerd"... Volgens De Jong is het belangrijkste euvel dat de kijker wordt onderschat.

Bekijk het fragment waarin Angela de Jong haar mening geeft hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong vindt dat RTL zich "dood moet schamen" voor nieuwe programma's of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV