Jessie uit Utopia is biseksueel: "Zoenen met Jordie zou ik leuk vinden"

Jessie uit Utopia is biseksueel: "Zoenen met Jordie zou ik leuk vinden"

Jessie uit <em>Utopia</em> is biseksueel: &quot;Zoenen met Jordie zou ik leuk vinden&quot; Jessie, één van de bewoners van Utopia, reageert op de vragen of hij misschien biseksueel is. Naar eigen zeggen is hij dat "tot op zekere hoogte". Hij zou bijvoorbeeld best met medebewoner Jordie willen zoenen: "Dat zou ik leuk vinden." Utopia is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Bekijk het fragment uit Utopia hierboven. Romy Koldenhof teneergeslagen over het einde van Utopia Bekijk deze video » Utopia: ongeneeslijk zieke Cees Kamer verrast met feest: "Ik ben er stil van" Bekijk deze video » Gerrit uit Utopia verrast door bezoek van koning Willem-Alexander Bekijk deze video »
Utopia :
Jessie uit Utopia is biseksueel: "Zoenen met Jordie zou ik leuk vinden"

Jessie, één van de bewoners van Utopia, reageert op de vragen of hij misschien biseksueel is. Naar eigen zeggen is hij dat "tot op zekere hoogte". Hij zou bijvoorbeeld best met medebewoner Jordie willen zoenen: "Dat zou ik leuk vinden."

Utopia is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Bekijk het fragment uit Utopia hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jessie uit Utopia is biseksueel: "Zoenen met Jordie zou ik leuk vinden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV