Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Singapore

Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Singapore

Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Singapore Max Verstappen is met een goed gevoel begonnen aan het raceweekend in Singapore. Tijdens de eerste vrije training voor de Formule 1 GP van Singapore reed de Nederlander uitstekend. Uiteindelijk bleek hij zelfs de snelste van allemaal te zijn. ProblemenEr waren her en der echter ook wat problemen. Zo knalde Mercedes-coureur Valtteri Bottas in de muur (hij wist nog wel de vierde tijd neer te zetten) en viel de auto van Charles Leclerc uit, die in dienst van Ferrari rijdt. Bekijk de volledige uitslag van de eerste vrije training hieronder. Auto van Charles Leclerc valt uit tijdens vrije training 1 Formule 1 GP van Singapore Bekijk deze video » Valtteri Bottas knalt in de muur tijdens vrije training 1 Formule 1 GP van Singapore Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Singapore

Max Verstappen is met een goed gevoel begonnen aan het raceweekend in Singapore. Tijdens de eerste vrije training voor de Formule 1 GP van Singapore reed de Nederlander uitstekend. Uiteindelijk bleek hij zelfs de snelste van allemaal te zijn.

Problemen
Er waren her en der echter ook wat problemen. Zo knalde Mercedes-coureur Valtteri Bottas in de muur (hij wist nog wel de vierde tijd neer te zetten) en viel de auto van Charles Leclerc uit, die in dienst van Ferrari rijdt.

Bekijk de volledige uitslag van de eerste vrije training hieronder.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Singapore of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV