"Ridouan Taghi is onderschat door justitie," aldus John van den Heuvel

"Ridouan Taghi is onderschat door justitie," aldus John van den Heuvel

&quot;<em>Ridouan Taghi</em> is onderschat door justitie,&quot; aldus <em>John van den Heuvel</em> 's Lands meest gezochte crimineel Ridouan Taghi is deze week weer volop in het nieuws door de schokkende moord op strafrechtadvocaat Derk Wiersum, die de kroongetuige in het Marengo-proces verdedigde. Volgens John van den Heuvel is de topcrimineel onderschat. Narco-oorlogVan den Heuvel is van mening dat er in Nederland een heuse 'narco-oorlog' bezig is, waarbij drugscriminelen extreem geweld niet schuwen. Er is zelfs sprake van Zuid-Amerikaanse toestanden. Ondertussen weet Taghi nog steeds uit handen van de politie te blijven, mede dankzij zijn enorme welvaart: hierdoor kan hij anderen de smerige klusjes laten opknappen. Bekijk het interview met John van den Heuvel hierboven. Dood van Derk Wiersum zorgt voor grote verbijstering bij John van den Heuvel Bekijk deze video » Peter R. de Vries en John van den Heuvel boos op justitie na moord op Derk Wiersum Bekijk deze video »
Misdaad :
"Ridouan Taghi is onderschat door justitie," aldus John van den Heuvel

's Lands meest gezochte crimineel Ridouan Taghi is deze week weer volop in het nieuws door de schokkende moord op strafrechtadvocaat Derk Wiersum, die de kroongetuige in het Marengo-proces verdedigde. Volgens John van den Heuvel is de topcrimineel onderschat.

Narco-oorlog
Van den Heuvel is van mening dat er in Nederland een heuse 'narco-oorlog' bezig is, waarbij drugscriminelen extreem geweld niet schuwen. Er is zelfs sprake van Zuid-Amerikaanse toestanden. Ondertussen weet Taghi nog steeds uit handen van de politie te blijven, mede dankzij zijn enorme welvaart: hierdoor kan hij anderen de smerige klusjes laten opknappen.

Bekijk het interview met John van den Heuvel hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op "Ridouan Taghi is onderschat door justitie," aldus John van den Heuvel of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV