Eva Jinek stapt over naar RTL

Eva Jinek stapt over naar RTL

<em>Eva Jinek</em> stapt over naar <em>RTL</em> Talkshowkoningin Eva Jinek maakt de overstap naar RTL. Dat maakte ze vanmiddag bekend. Na 15 jaar publieke omroep tekende ze bij de commerciële omroep. Peter van de Vorst is blij met de komst van Jinek: "Ze heeft de eigenschappen van een talkshowhost en past ook nog eens goed bij RTL." Jinek krijgt naast een kans om haar late night show te maken ook de kans haar online platform uit te breiden. Bekijk het fragment hierboven. Jinek en Pauw vervroegd op verzoek van publiek Bekijk deze video » Linda de Mol over nieuwe talkshow Merel Westrik: "We maken het voor vrouwen" Bekijk deze video »
Nieuws :
Eva Jinek stapt over naar RTL

Talkshowkoningin Eva Jinek maakt de overstap naar RTL. Dat maakte ze vanmiddag bekend. Na 15 jaar publieke omroep tekende ze bij de commerciële omroep.

Peter van de Vorst is blij met de komst van Jinek: "Ze heeft de eigenschappen van een talkshowhost en past ook nog eens goed bij RTL." Jinek krijgt naast een kans om haar late night show te maken ook de kans haar online platform uit te breiden.

Bekijk het fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eva Jinek stapt over naar RTL of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV